Τελευταία Νέα

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Μαθητών.

Στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη από την έναρξη της λειτουργίας του στοχεύσαμε στον υψηλό στόχο της πολλαπλής εκμάθησης Ξένων Γλωσσών και Η/Υ. Ακολουθώντας το πλάνο που από το 1997 έχουμε καθιερώσει, κάθε παιδί που ξεκινά τα Αγγλικά στην Γ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, μπορεί τελειώνοντας το Γυμνάσιο να έχει φτάσει στο επίπεδο Γ2 (Proficiency) και στη δεύτερη γλώσσα Γαλλικά ή Γερμανικά (όποια κάνει στο σχολείο από την Ε’ τάξη) να έχει φτάσει στο επίπεδο Β2 (Lower) ή Γ1 (Advanced), γνωρίζοντας ταυτόχρονα να χειρίζεται άριστα και με ασφάλεια Η/Υ.

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Αγγλικών Φοιτητών - Ενηλίκων

Για όσους θέλουν να μάθουν, βελτιώσουν ή να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στην Αγγλική Γλώσσα έχουμε σχεδιάσει ειδικά προγράμματα γενικών ή ειδικών Αγγλικών. Προγράμματα αρχαρίων και B2 (Lower) Blended Learning, με 4 ώρες την εβδομάδα Διά Ζώσης συν 2 ώρες την εβδομάδα στην πλατφόρμα εκπαίδευσης του εκπαιδευτηρίου. Πρόγραμμα C2 (Proficiency) Blended Learning, 5 ώρες την εβδομάδα Διά Ζώσης συν 2 ώρες την εβδομάδα στην πλατφόρμα εκπαίδευσης & Ειδικά προγράμματα με στόχευση στο Εμπόριο, την Εστίαση και γενικότερα τον Τουρισμό με ξεχωριστή ορολογία για κάθε τομέα, καλύπτουν κάθε ανάγκη.  

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Φοιτητών - Ενηλίκων

Για Φοιτητές & Ενήλικες στο Ρέθυμνο, σχεδιάζονται ειδικά προγράμματα Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής Ρωσικής, Ιταλικής και Ισπανικής γλώσσας που λαμβάνουν υπόψη, τόσο την αποχή τους για χρόνια από τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών, όσο και τον περιορισμένο τους χρόνο.

Με δουλειά κυρίως στην τάξη και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο η επιτυχία σε παγκόσμια αναγνωρισμένα πιστοποιητικά είναι εγγυημένη.

Ταυτόχρονα, εκμεταλευόμενοι το πρόγραμμα Ψηφιακή Γνώσση μππορούν να μάθουν εύκολα και γρήγορα υπολογιστές και να πιστοποιηθούν γι αυτό, αποκτόντας δωρεάν ένα απαραίτητο εφόδιο στην αγορά εργασίας.  

Εκπαιδευτική Εκδρομή στο Cambridge!

Στο Εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη Καπαϊδονάκη η βιωματική μάθηση μάς έχει γίνει δεύτερη φύση: την ασκούμε και όταν… δεν έχουμε μάθημα. Στα πλαίσια αυτά οργανώσαμε για τους μαθητές μας εκδρομή στο Cambridge, εκδρομή εκπαιδευτική με τους μαθητές να μοιράζουν το χρόνο τους σε μαθήματα και πολιτιστικές δραστηριότητες. 

Ευκαιρίες για σπουδές … πέρα από τις Πανελλήνιες 2019.

Το Εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Ευκαιρίες για σπουδές … πέρα από τις Πανελλήνιες», στην οποία θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που έχουν τα παιδιά μας να σπουδάσουν όχι ότι τύχει, αλλά ότι θέλουν στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη. 

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις 2019

Με αυτό οδηγό σχεδιάζουμε τους εορτασμούς για τον ερχομό του καλοκαιριού με κεντρικό θέμα τα 230 χρόνια από τη Γαλλική Επανάσταση, το γεγονός που διαμόρφωσε τη σύγχρονη Ευρώπη.Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έτσι απολαύσουμεένα τρίγλωσσο χιουμοριστικό αλλά και πολιτιστικό debate μεταξύ των χωρών Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία.

Μεγάλος Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας 2019

Θεσμός έχει πια γίνει ο μεγάλος διαγωνισμός Γαλλοφωνίας που το εκπαιδευτήριο μας, με την πολύτιμη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου και του ελληνικού τμήματος του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα του Γαλλικού κράτους, μέλος του οποίου με τον τίτλο του Chevalier είναι η διευθύντρια μας κ. Τζένη Πολυχρονάκη-Καπαϊδονάκη οργανώνει και στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές μας του Δημοτικού.

Εκπαιδευτική διημερίδα Michigan & Cambridge

Η προετοιμασία που γίνεται κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους είναι η βασική δουλειά που μαθητές και δάσκαλοι κάνουν για να πετύχουν τους υψηλούς τους στόχους. Πολύτιμη είναι όμως και η βοήθεια που λαμβάνουμε από τους φορείς εκπαίδευσης και  πιστοποίησης λίγο πριν τις τελικές εξετάσεις. 

Διημερίδα εξετάσεων Language Cert

Οι στόχοι υψηλοί, το ίδιο και οι απαιτήσεις, ανάλογη ευτυχώς και η βοήθεια που κάθε χρόνο δάσκαλοι και μαθητές δεχόμαστε από τους συνεργαζόμενους φορείς πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας. Τη φετινή χρονιά με τη πολύτιμη συνεργασία της PEOPLECERT  πραγματοποιήσαμε εκπαιδευτική διημερίδα την Δεύτερα 1 και την Τρίτη 2 Απριλίου. 

Προγράμματα για μαθητές, φοιτητές & ενήλικες

Σας ενδιαφέρουν

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Μαθητών.

Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη από την έναρξη της λειτουργίας του έχει θέσει τον στόχο της μάθησης με απαιτητικό αλλά ευχάριστο τρόπο.

Για να ικανοποιήσουμε αυτούς τους  φαινομενικά αντίθετα στόχους, ακολουθούμε βιωματικές, διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας σε ψηφιακό περιβάλλον οι οποίες συνδυαζόμενες με το συνεχώς καταρτιζόμενο επιστημονικό δυναμικό και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της πόλης και την Καλλιθέα, φέρνουν το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Στο εκπαιδευτήριο μας διδάσκονται εκτός της Αγγλικής γλώσσαςκαι η ΓαλλικήΓερμανική, Ρωσική, Ισπανική και Ιταλική.

Πληροφορική - Μαθαίνω πώς να μαθαίνω στον ψηφιακό κόσμο 

Το καινοτόμο, ευέλικτο και πρωτοποριακό πρόγραμμα εισόδου και εξελιξης στον μαγικό κόσμο των υπολογιστών. Με άμεσο, βιωματικό και διασκεδαστικό τρόπο, σε ένα φανταστικό computer lab, οι μαθητές κάνουν και μαθαίνουν υπολογιστές με τη σφραγίδα ποιότητας της ECDL, καθώς είμαστε το μοναδικό εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της στο Ρέθυμνο.

Κέντρο:  Κουντουριώτη & Πρεβελάκη 1  Τ. 28310 21395 & 2831 100437

Καλλιθέα:  Εμμ. Καλαϊτζάκη 3  Τ. 28310 25918

info@polegl.gr

 

Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου. Σπούδασε ότι θέλεις και όχι ότι έτυχε!

Στο Πανεπιστήμιο Frederick, το μοναδικό με 100% Εξ Αποστάσεως προγράμματα, λειτουργούν έξι Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Είναι ομότιμο των ελληνικών και τα προγράμματα του είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. 

Ψηφιακή Γνώση. Κάνω και Μαθαίνω υπολογιστές με την εγγύηση της ECDL.

Τώρα Φοιτητές & Ενήλικες, με μαθήματα τύπου «Κάνω και Μαθαίνω» κατακτούν όποιες από τις 20 νέες ειδικότητες ECDL επιθυμούν, αποκτώντας (δωρεάν) γνώσεις χρήσιμες για τους ίδιους και μοριοδοτούμενες στις αξιολογήσεις του ΑΣΕΠ και άλλων Δημόσιων και Ιδιωτικών φορέων.

Οι εγγραφές άρχισαν! Προγράμματα Φοιτητών & Ενηλίκων

Βιωματικά προγράμματα φοιτητών και ενηλίκων κάνουν την διδασκαλία Ξένης Γλώσσας μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση. Φοιτητές και ενήλικες έχουν να διαλέξουν από πολλά προγράμματα πιστοποίησης Αγγλικών, Γαλλικών και άλλων ξένων γλωσσών ειδικά σχεδιασμένα για τις δικές τους, ιδιαίτερες ανάγκες από έμπειρους καθηγητές στην εκπαίδευση ενηλίκων. Προγράμματα αρχαρίων - προχωρημένων.

Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο PEOPLECERT

Είμαστε πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο των οργανισμών PEOPLECERT και LanguageCert με αποτέλεσμα οι τελικές εξετάσεις που διενεργούνται έξι φορές το χρόνο στους γνώριμους χώρους του εκπαιδευτηρίου μας να είναι ακόμα πιο φιλικές για όλους τους υποψηφίους.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Στο εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής το οποίο με τη βοήθεια ψυχομετρικών εργαλείων* εξετάζει ταλέντα, κλίσεις, θέληση, επιδόσεις, οικογενειακό  περιβάλλον και άλλα δεδομένα βοηθώντας παιδί και οικογένεια στη λήψη των βέλτιστων για την περίπτωση αποφάσεων.

 

 

 

Master εξ αποστάσεως στην Ειδική Εκπαίδευση

Ένταξη στους πίνακες ειδικής αγωγής & πρόταξη στους ΣΜΕΑΕ. Προτεραιότητα σε μεταθέσεις, αποσπάσεις & υπ. μεταβολές. Παιδαγωγική επάρκεια σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Επιπλέον Μόρια στον ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών. Επιπλέον Μόρια στην επικείμενη αξιολόγηση. Προσαύξηση σε μόρια τόσο στην αξιολόγηση των υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων όσο και των Σχολικών Συμβούλων. Προστιθέμενη αξία στο Βασικό πτυχίο άλλα και αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Προπτυχιακό εξ αποστάσεως στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έναρξη εαρινό εξάμηνο. Το απαραίτητο στον κόσμο των επιχειρήσεων πρόγραμμα με άμεση σύνδεση στην αγορά εργασίας. Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος, συναντήσεις, εργασίες και εξετάσεις γίνονται στο πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο εκπαιδευτήριο μας.   

Master εξ αποστάσεως στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση της Υγείας έχει ως σκοπό να προετοιμάσει για μια εποικοδομητική σταδιοδρομία την επόμενη γενιά των ανώτερων στελεχών και ηγετών στον τομέα της Υγείας. 

Τί είναι η πλατφόρμα εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκη – Καπαϊδονάκη προσφέρει στους σπουδαστές του την πλατφόρμα εκπαίδευσης, ένα σύστημα e-learning σχεδιασμένο να ενισχύει την δια ζώσης διδασκαλία με τρόπο πρακτικό, φιλικό και ευχάριστο.